Foredrag

Arrangementer

April 21.

Vin og Vingesus - en aften med oldtidsinspektøren på Roskilde Museum

event-img

Dato: Ons. d. 18. april 2018, kl. 19-20.30.
Pris: Entré: 100 kr. Købes i museumsbutikken eller på billetto.dk
Lokation: Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3

Roskilde Museum har åbnet en helt ny udstilling "Roskilde - Magt og mennesker". I den anledning inviterer museet indenfor til et møde og snak med de ansvarlige faginspektører der står bag udstillingen.

På denne aften vil oldtidsarkæolog og overinspektør Ole Kastholm tage publikum med ind tiden, der var før Roskilde som by blev til: Oldtiden. Efter omvisningen inviteres publikum til dialog, hvor det er muligt at diskutere og samtale om den nye udstilling i selskab med inspektøren selv.

Det helt særlige ved Vin og vingesus er, at publikum får mulighed for at indtage museets dialogiske rum med de skabende kræfter bag - på en måde, hvor passionen, interessen og lysten til både den gode historie og den faglige deling driver snakken og turen i udstillingen. Fokus vil bl.a. være på inspektørernes egne favoritgenstande, de formidlingsmæssige overvejelser og samtidsmæssige perspektiveringer. Afslutningsvis byder museet på et glas naturvin og en snak om historiens vingesus.

Der er et begrænset antal billetter i udbud til de enkelte aftener. Billetten inkluderer et glas naturvin og entré til museet.

100 kr. pr. billet, inkl. entré til museet og et glas naturvin.
Købes i museumsbutikken eller på billetto.dk