Blandet/Ukendt

Arrangementer

Juli 25.

Roskilde Dubplate Service

event-img

Dato: Ons. d. 25. juli 2018, kl. 16-20.
Pris: Ukendt
Lokation: Museet for Samtidskunst, Stændertorvet 3 D

Få skåret en plade med din egen musik.

Tre onsdage inviterer Museet for Samtidskunst publikum til at få skåret deres egen musik i Roskilde Dubplate Service. Workshoppen er en del af udstillingen HVAD / Kommunal Dubplate Service med kunstner Hari Shankar Kishore. Kishore hjælper dig med at skære en unik dubplate. Så hvis du laver musik og gerne vil have skåret en plade, så kom forbi Roskilde-versionen af Kommunal Dubplate Service.

Om udstillingen:
På Nørrebro i København ligger (højst sandsynligt) verdens eneste kommunale pladeskæringsstudie under navnet Kommunal Dubplate Service. Her arbejder kunstner og musiker Hari Shankar Kishore, som er en enestående figur på den danske performance- og musikscene. Udover at producere dubplates i samarbejde med studiets brugere, skaber Kishore egne værker under kunstnernavnet HVAD.
Kommunal Dubplate Service har siden 2008 været et knudepunkt for en stor del af den eksperimenterende danske musikscene. I år har Kommunal Dubplate Service og Hari Shankar Kishore 10 års jubilæum, og det markeres på Museet for Samtidskunst med udstillingen HVAD / Kommunal Dubplate Service. Her præsenteres en stor mængde musik, pladecovers, videoværker og performances for første gang for et større publikum.