Andet

Arrangementer

Oktober 28.

ARGO kickstarter Roskilde Lysfest

event-img

Dato: Søn. d. 28. oktober 2018, kl. 19.
Pris: Fri entré
Lokation: ARGO, Håndværkervej 70

ARGO byder vintertiden og årets Lysfest velkommen, og har hyret lysdesigner Jesper Kongshaug, til at lave en lysinstallation til Energitårnet. Lysinstallationen vil være et eksperimenterende interaktivt system, hvor publikum selv kan byde ind.

Temaet for årets lysfest er regnbuen og dette fortolker Jesper Kongshaug i sit lysdesign. Regnbuen ses som et cirkeludsnit i mødet mellem vand, mørke og lys. Regnbuen er flygtig, pludselig og utålmodig. Den er majestætisk og dragende - ses, men findes ikke. 'Regnbuen' vil være bærende i årets lysinstallation og besøgende vil kunne kalde vandet, solen og regnbuens farver frem på ARGO ved at sende en sms.

Til ARGOs cyklus knytter sig temaerne Gnist, Flamme, Brand og Glød. Disse temaer vil også kunne kaldes frem på Energitårnet. Der vil i 'Regnbuen' i alt være syv lys-temaer. Bliver det eksperimenterende lys fortryllende, så kan det opleves ugen ud.

Foruden at kunne nyde et uforglemmeligt lysdesign, vil der også være noget varmt at drikke til de første 400 besøgende.

Læs mere om ARGOs bidrag til årets lysfest på ARGOs facebook profil op til lysfesten.

Dato: Søndag den 28. oktober, Kl.: 19.00
Adresse: Håndværkervej 70, 4000 Roskilde.
Parkering: Der henstilles til parkering ved Navervænget og på selve håndværkervej og altså ikke inde på ARGOs område, da der vil være børn på området