Dansktop/underholdning

Arrangementer

December 19.

Jul i Den Gamle Byrådssal

event-img

Dato: Tir. d. 18. december 2018, kl. 19.30.
Pris: Entré: 150 kr
Lokation: Byens hus, Stændertorvet 1

Kom til en julekoncert, der vil bringe smilene frem og lade dig opleve en rigtig varm og hyggelig juleatmosfære. Duoen Reg & Andreas, der er delvist dansk og delvis canadisk lægger op til en både sjov, festlig og gribende musikoplevelse.

Duoen giver deres helt personlige fortolkninger af flotte, engelske julesange med sang og klaver, hvor man som lytter bliver berørt af julens tema om fred og glæde og revet med af den gode julestemning. Koncerten er til dels baseret på duoens nyeste julecd-udgivelse, som indeholder deres egen sang "A Son Is Given" samt andre kendte og mindre kendte juleballader - bl.a. "Mary Did You Know" og "Walking in the Air". Reg & Andreas lader også den muntre stemning brede sig, når de synger "Let It Snow", "Deck the Halls" og "Jingle Bells".

Den canadiske sanger Reg Downey og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen har nu i 3 år udgjort en hjertevarm duo, der begejstrer publikum ved deres mange koncerter i både Danmark og udlandet. Med deres smittende humor og livsglæde bliver man draget med af musikken og får også lidt at tænke over gennem deres små historier om sangene og fra deres livsoplevelser.

Der bliver mulighed for at købe drikkevarer og snacks undervejs