Omvisning

Arrangementer

Juli 24.

Rundvisning på Roskilde Kloster

event-img

Dato: Onsdag den 24. juli 2019, kl. 11 og 14.
Pris: Entré: 60 kr., børn: 25 kr. børn u. 7 år: gratis
Lokation: Roskilde Kloster, Sankt Peders Stræde 8E

Spændende rundvisning med guide på Roskilde Kloster, som er det første adelige jomfrukloster i Danmark. Bestil billet via www.roskildekloster.dk.

Roskilde Kloster ligger på det sted, hvor dominikanermunkene, "Sortebrødrene", byggede deres kloster i 1200-tallet. Det er den ældst beboede bygning i Roskilde. Klosteret, der er fredet i sin helhed, er en ren tidslomme midt i den travle by, blot 100 meter bag hovedgaden.
På rundvisningerne ser man Riddersalen, Den Røde Stue, Brahestuen og Klosterkirken. I sommerhalvåret starter rundvisningerne med en kort tur gennem klosterets have, - hvis vejret tillader. Guiden beretter om Sortebrødremunke, klosterliv, adelige jomfruer og det nutidige Roskilde Kloster.

KØB BILLETTER PÅ FORHÅND!

Hvis man vil være sikker på at få plads på vores meget populære rundvisninger, skal man på forhånd købe billet via klosterets hjemmeside, www.roskildekloster.dk.

Eventuelle overskydende billetter sælges ved døren, indgang C, 5 minutter før rundvisningerne starter, men der er begrænset plads, og de fleste rundvisninger bliver udsolgt på forhånd.

Rundvisningerne er ikke egnede for små børn.