Workshop

Arrangementer

August 11.

Ungdomsnørdklub I Byens Hus, Roskilde

event-img

Dato: Tirsdag den 21. juli til torsdag den 6. august 2020, kl. 10.
Pris: Ukendt Køb/bestil billet

Lokation: Byens hus, Stændertorvet 1

UngdomsNørdklub for 15-17 årige, med fokus på at komme rundt i forskellige hobbyer; f.eks. figurspil- og maling, brætspil og Dungeons & Dragons. UngdomsNørdklub foregår to gange ugentligt (tirsdag og torsdag) i Byens Hus fra d. 21/7 kl. 10-16.

UngdomsNørdklub for 15-17 årige, med fokus på at komme rundt i forskellige hobbyer; f.eks. figurspil- og maling, brætspil og Dungeons & Dragons. UngdomsNørdklub foregår to gange ugentligt (tirsdag og torsdag) i Byens Hus fra d. 21/7 kl. 10-16 de følgende tre uger. OBS: Maks 10 deltagere.
Arrangementet er støttet af Puljen til sommeraktiviteter fra Roskilde Kommune.

Første uge giver Rasmus og Christian dig pensler og figurer i hånden, og du bliver hjulpet til at male din førte rollespilsfigur. Du får din figur med hjem, og kan bruge den ugen efter!

I anden uge guider Christian dig til at bruge den forrige uges malede figurer til at gå på eventyr, nakke monstre og få loot i dungeon crawler brætspillet Warhammer Quest: Silver Tower! Vi skal også prøve kræfter med Warhammer: Age of Sigmar, hvor din figur indgår som general!

I tredje uge instruerer Rasmus dig til rollespillets verden gennem Dungeons & Dragons, hvor du får mulighed for at give din figur en personlighed! Der bliver fokuseret på karakterskabelse, og senere mulighed for spil, hvor du enten kan være spiller eller Dungeon Master.

UngdomsNørdklub er arrangeret af Christian og Rasmus fra Nørdklub Roskilde, der afholder klubaftener og åbne arrangementer i Byens Hus på Stændertorvet Roskilde. Christian og Rasmus er kæmpe nørder og har mange års erfaring inden for hobbyerne, både i forening og privat