Workshop

Arrangementer

September 24.

Sammen om Tour'en: Fra idé til virkelighed (1/2)

event-img

Dato: Mandag den 20. september 2021, kl. 16-18.
Pris: Fri entré
Lokation: Byens hus, Stændertorvet 1A

Tour de France er en folkefest; en folkefest som fejrer fællesskabet i byen og cykelglæden, hvor alle kan bidrage og tage del i festlighederne. Hvordan skal den gule folkefest se ud i Roskilde?

Fejringen starter 100-dage før løbet, d. 23. marts, og sammen skal vi udvikle begivenheder, udsmykning og forskellige fælles tiltag.

Vi inviterer her til et åbent event, hvor alle kan komme med en idé, udvikle en idé eller viderebringe de ideer, som allerede er på tegnebrættet og blev udviklet på Folkemødet sidste år.

Arrangementet er det første ud af to. Det næste arrangement afholdes d. 20.09. Her arbejder vi med at søsætte ideer og giver rådgivning om, hvordan man søgesøger Tour de France puljen.

Tour de France er en anledning til at fejre og styrke cykelglæden i Roskilde. Alle kan være med til at skabe den gule folkefest, være frivillig eller følge med i Tour'en på storskærm i Byparken.

Fra d. 11.09 - 24.09 afholder Roskilde Kommune en række arrangementer, der inviterer borgere til at tage del i planlægningen af Tour de France. Se mere og tilmeld dig på alletiderstour.roskilde.dk